Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Tordyveln flyger i skymningen" by MarĂ­a Gripe ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Tordyveln flyger i skymningen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Tordyveln flyger i skymningen
  • Author : MarĂ­a Gripe
  • Release Date : January 01, 1978
  • Genre: Young Adult,Books,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 4236 KB

Description

En tordyvel flyger in i ögat pĂ„ en truckförare, tĂ„get blir försenat med tre minuter och tjugoĂ„tta sekunder och medför att tre tonĂ„ringar börjar smyga pĂ„ en hemlighetsfull roddare. De lockas i vĂ€g till Selanderska gĂ„rden, som en av dem tycker sig ha sett i en dröm. Det förflutna börjar styra det nĂ€rvarande och flera tider upplevs samtidigt.    Vem Ă€r den gamla damen som vill spela schack i telefon? Hur ska man tyda viskningarna i Jonas Berglunds bandspelare? Finns den tretusenĂ„riga egyptiska gravstatyn kvar - och i sĂ„ fall var? Har den mĂ€rkliga blĂ„ blomman ett eget liv? Vad Ă€r det som pĂ„verkar historiens gĂ„ng? Slumpen, viljan eller nĂ„got annat?

"En del hÀndelser tycks varken vara styrda av viljan eller av förnuftet, de förefaller helt ovÀntade, överraskande, oförutsedda. Vi kallar dem tillfÀlligheter eller slump, men vi vet ingenting om dem."

"Tordyveln flyger i skymningen" hör till Maria Gripes mest lÀsta och Àlskade böcker vÀrlden över, och för att denna och alla hennes övriga fantastiska böcker ska nÄ ut till Ànnu en generation barn, har vi gjort nya, mer moderna omslag.


PDF Ebook Download "Tordyveln flyger i skymningen" Online ePub Kindle